iPhone 5 Screen

iPhone 5 Screen 1.6.5

Tover je Androidtelefoon om in een iPhone 5

VOOR

  • Ziet er realistisch uit
  • Opent gewoon je Android-apps

TEGEN

  • Je kunt geen icoontjes wijzigen
  • Je moet app zelf eerst opstarten

Gemiddeld
6

iPhone 5 Screen is een gratis app waarmee je de looks van je Android aanpast. Vind je de iPhone 5 mooi maar wil je wel van de functionaliteiten van Android blijven genieten? Deze app is wellicht wat voor jou.

iPhone 5 Screen is geen skin! Het tovert dus niet onherroepelijk je telefoon om. Het is een applicatie, die je dus eerst moet starten om het uiterlijk van een iPhone 5 te krijgen. Eenmaal ingeschakeld zie je direct de zo typerende icoontjes van iOS. Ze staan in rijen van 4 en kolommen van 5, zoals een echte iPhone 5. De tegeltjes corresponderen met hun Android-equivalent. Zo opent de iTunes-icoon een venster met alle muziekapps op je telefoon. In tegenstelling tot iOS 6, heb je met iPhone 5 Screen nog wel een tegeltje voor YouTube.

iPhone 5 Screen is soms niet al te netjes afgewerkt; vooral het kalender-icoontje ziet er niet uit. Helaas zijn niet alle tegels actief. Wanneer je op zo eentje klikt dan opent deze een venster met reclame voor de ontwikkelaar. Het is ook niet mogelijk om zelf acties toe te wijzen aan deze knoppen, wat ze vrij overbodig maakt.

iPhone 5 Screen is een leuke app om je vrienden te foppen. Het lijkt net alsof jij iOS 6 op je Android-toestel draait. De functionaliteit van deze applicatie laat echter nogal wat te wensen over.

Meeste downloads Thema's voor android

Meer
iPhone 5 Screen

Download

iPhone 5 Screen 1.6.5

Beoordelingen about iPhone 5 Screen